Zien: De TV Kantine maakt top 10 van beste tv-momenten van het jaar

Zien: De TV Kantine maakt top 10 van beste tv-momenten van het jaar

Tijdens het Televizier-Ring Gala wordt er ook een top tien met de beste tv-momenten van het afgelopen jaar gepresenteerd. In 2019 nam Zondag met Lubach die taak op zich, dit keer is de eer aan De TV Kantine.

Zien: <em>De TV Kantine</em> maakt top 10 van beste tv-momenten van het jaar Tijdens het Televizier-Ring Gala wordt er ook een top tien met de beste tv-momenten van het afgelopen jaar gepresenteerd. In 2019 nam Zondag met Lubach die taak op zich, dit keer is de eer aan De TV Kantine. Jaap van DisselCarlo Boszhard kroop speciaal voor deze gelegenheid in de huid van RIVM-directeur van Jaap van Dissel, om de top tien in te leiden. Achter hem stond Irene Moors voor de gebarentaal; zij vertolkte een wel érg hysterische Irma Sluis. Het levert hilarische televisie op. Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala 2020 hierboven. Je kunt het hele Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken op Gids.tv.
TV :
Zien: De TV Kantine maakt top 10 van beste tv-momenten van het jaar

Jaap van Dissel
Carlo Boszhard kroop speciaal voor deze gelegenheid in de huid van RIVM-directeur van Jaap van Dissel, om de top tien in te leiden. Achter hem stond Irene Moors voor de gebarentaal; zij vertolkte een wel érg hysterische Irma Sluis. Het levert hilarische televisie op.

Bekijk het fragment van het Televizier-Ring Gala 2020 hierboven. Je kunt het hele Gouden Televizier-Ring Gala terugkijken op Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: De TV Kantine maakt top 10 van beste tv-momenten van het jaar of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen