Tim den Besten bij Jinek: "Opmerking Jan Slagter over Televizier-Ring niet chique" (video)

Tim den Besten bij Jinek: "Opmerking Jan Slagter over Televizier-Ring niet chique" (video)

Nederland zou Nederland niet zijn als we niet ook lekker wat kritiek zouden hebben op het tv-feestje van het jaar, de Gouden Televizier-Ring. Twitter liep over van negatieve reacties maar ook BN'ers scoren zich al langer aan het evenement.

Jan Slagter
"Jan Slagter vindt bijvoorbeeld dat het hele systeem van stemmen niet klopt, aangezien hij van mening is dat André van Duin de prijs voor beste presentator had moeten winnen, in plaats van Tim Hofman", vertelt Eva Jinek.

'Niet chique'
Tim den Besten, ook aanwezig in de studio, reageert: "Dat moet je op zo'n moment niet zeggen. Dat is misschien niet zo chique."

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 8 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Tim den Besten bij <em>Jinek</em>: &quot;Opmerking Jan Slagter over Televizier-Ring niet chique&quot; (video) Nederland zou Nederland niet zijn als we niet ook lekker wat kritiek zouden hebben op het tv-feestje van het jaar, de Gouden Televizier-Ring. Twitter liep over van negatieve reacties maar ook BN'ers scoren zich al langer aan het evenement. Jan Slagter"Jan Slagter vindt bijvoorbeeld dat het hele systeem van stemmen niet klopt, aangezien hij van mening is dat André van Duin de prijs voor beste presentator had moeten winnen, in plaats van Tim Hofman", vertelt Eva Jinek. 'Niet chique'Tim den Besten, ook aanwezig in de studio, reageert: "Dat moet je op zo'n moment niet zeggen. Dat is misschien niet zo chique." Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 8 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.
TV :
Tim den Besten bij Jinek: "Opmerking Jan Slagter over Televizier-Ring niet chique" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tim den Besten bij Jinek: "Opmerking Jan Slagter over Televizier-Ring niet chique" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen