Zien: Michael van Gerwen overklast Devon Petersen en bereikt kwartfinale Grand Prix

Zien: Michael van Gerwen overklast Devon Petersen en bereikt kwartfinale Grand Prix

Hoewel Michael van Gerwen nog niet helemaal terug op zijn oude niveau is, weet hij in ieder geval weer wat winnen is. Na de zege op Krzysztof Ratajski in de eerste ronde van de World Grand Prix moest Devon Petersen er in de tweede ronde aan geloven.

Zien: <em>Michael van Gerwen</em> overklast Devon Petersen en bereikt kwartfinale Grand Prix Hoewel Michael van Gerwen nog niet helemaal terug op zijn oude niveau is, weet hij in ieder geval weer wat winnen is. Na de zege op Krzysztof Ratajski in de eerste ronde van de World Grand Prix moest Devon Petersen er in de tweede ronde aan geloven. GevechtDe uitslag (3-0 in sets) doet wellicht anders vermoeden, maar Van Gerwen had het behoorlijk lastig met Petersen. In elke set kreeg de Zuid-Afrikaan wel kansen om de set naar zich toe te trekken, maar de dubbels werden structureel gemist. Van Gerwen wist daar handig van te profiteren en bereikt uiteindelijk redelijk overtuigend de kwartfinale. Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Devon Petersen hierboven. Bekijk ook Zien: Michael van Gerwen wint in eerste ronde World Grand Prix van Krzysztof Ratajski Bekijk deze video » Zien: Jeffrey de Zwaan bereikt tweede ronde World Grand Prix na winst op Jamie Hughes Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Michael van Gerwen overklast Devon Petersen en bereikt kwartfinale Grand Prix

Gevecht
De uitslag (3-0 in sets) doet wellicht anders vermoeden, maar Van Gerwen had het behoorlijk lastig met Petersen. In elke set kreeg de Zuid-Afrikaan wel kansen om de set naar zich toe te trekken, maar de dubbels werden structureel gemist. Van Gerwen wist daar handig van te profiteren en bereikt uiteindelijk redelijk overtuigend de kwartfinale.

Bekijk de samenvatting van Michael van Gerwen - Devon Petersen hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV