Robert ten Brink bij Jinek: "Tv in deze tijden is een beetje bizar" (video)

Robert ten Brink bij Jinek: "Tv in deze tijden is een beetje bizar" (video)

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 8 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Chantal Janzen brak in haar speech bij de Televizier-Ring een lans voor tv. Robert ten Brink kon dat zeker waarderen: "Tv in deze tijden is een beetje bizar. Je kijkt eigenlijk naar alle programma's heel erg raar. Mensen passen het dan aan en dan is het toch allemaal net minder leuk."

Robert ten Brink bij Jinek: "Tv in deze tijden is een beetje bizar" (video) Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 8 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Chantal Janzen brak in haar speech bij de Televizier-Ring een lans voor tv. Robert ten Brink kon dat zeker waarderen: "Tv in deze tijden is een beetje bizar. Je kijkt eigenlijk naar alle programma's heel erg raar. Mensen passen het dan aan en dan is het toch allemaal net minder leuk."
TV :
Robert ten Brink bij Jinek: "Tv in deze tijden is een beetje bizar" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Robert ten Brink bij Jinek: "Tv in deze tijden is een beetje bizar" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen