Angela de Jong: "Tim Hofman is niet de beste presentator van Nederland" (video)

Angela de Jong: "Tim Hofman is niet de beste presentator van Nederland" (video)

Angela de Jong snapt heel goed dat Over mijn Lijk er donderdagavond met de Gouden Televizier-Ring vandoor ging. Het feit dat de presentator van dat programma, Tim Hofman, ook nog eens de prijs voor beste presentator kreeg lijkt ze minder goed te snappen: "Ik weet niet of ik hem nou echt de beste presentator van Nederland vindt."

Kamp Slagter?
Ze lijkt zich daarmee enigszins in het kamp van Jan Slagter te scharen, die boos was dat André van Duin de prijs niet won en het stemsysteem de schuld gaf. Angela: "Het zijn voornamelijk jongeren die heel makkelijk toegang tot internet hebben. Als Hofman een oproepje plaatst heeft hij zo duizend extra stemmen." Bekijk haar hele verklaring in de video van de Ochtendshow To Go hieronder.

Angela de Jong: &quot;<em>Tim Hofman</em> is niet de beste presentator van Nederland&quot; (video) Angela de Jong snapt heel goed dat Over mijn Lijk er donderdagavond met de Gouden Televizier-Ring vandoor ging. Het feit dat de presentator van dat programma, Tim Hofman, ook nog eens de prijs voor beste presentator kreeg lijkt ze minder goed te snappen: "Ik weet niet of ik hem nou echt de beste presentator van Nederland vindt." Kamp Slagter?Ze lijkt zich daarmee enigszins in het kamp van Jan Slagter te scharen, die boos was dat André van Duin de prijs niet won en het stemsysteem de schuld gaf. Angela: "Het zijn voornamelijk jongeren die heel makkelijk toegang tot internet hebben. Als Hofman een oproepje plaatst heeft hij zo duizend extra stemmen." Bekijk haar hele verklaring in de video van de Ochtendshow To Go hieronder. Bekijk ook Zien: Tim Hofman wint Zilveren Televizier-Ster Presentator 2020 Bekijk deze video » Tim den Besten bij Jinek: "Opmerking Jan Slagter over Televizier-Ring niet chique" (video) Bekijk deze video »
TV :
Angela de Jong: "Tim Hofman is niet de beste presentator van Nederland" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Angela de Jong: "Tim Hofman is niet de beste presentator van Nederland" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen