Jinek: hoe kan de evenementenbranche gered worden? (video)

Jinek: hoe kan de evenementenbranche gered worden? (video)

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 8 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

De evementenbranche wordt enorm hard geraakt door de coronacrisis en het einde lijkt nog niet in zicht. Toch worden plannen gemaakt om het zicht op enig perspectief te behouden. Eva Jinek sprak er donderdagavond over met Event producer Pieter Lubberts en Ahoy-directeur Jolanda Jansen.

Jinek: hoe kan de <em>evenementenbranche</em> gered worden? (video) Hieronder zie je een fragment uit Jinek van donderdag 8 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. De evementenbranche wordt enorm hard geraakt door de coronacrisis en het einde lijkt nog niet in zicht. Toch worden plannen gemaakt om het zicht op enig perspectief te behouden. Eva Jinek sprak er donderdagavond over met Event producer Pieter Lubberts en Ahoy-directeur Jolanda Jansen.
TV :
Jinek: hoe kan de evenementenbranche gered worden? (video)


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek: hoe kan de evenementenbranche gered worden? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier