Kim-Lian van der Meij gaat met Winston Gerschtanowitz 50/50 presenteren (video)

Kim-Lian van der Meij gaat met Winston Gerschtanowitz 50/50 presenteren (video)

Winston Gerschtanowitz is niet langer de enige presentator die de quiz 50/50 aan elkaar praat. Hij krijgt namelijk hulp van Kim-Lian van der Meij, zo maakt zij bekend in de video hierboven. In het spelprogramma krijgen twee kandidaten elke aflevering maar liefst vijftig verschillende vragen voor hun kiezen, in een strijd om de pot.

Het nieuwe seizoen van de kennisquiz is 50/50 is vanaf maandag 12 oktober dagelijks om 18.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van 50/50 terugkijken bij Gids.tv.

Kim-Lian van der Meij gaat met Winston Gerschtanowitz <em>50/50</em> presenteren (video) Winston Gerschtanowitz is niet langer de enige presentator die de quiz 50/50 aan elkaar praat. Hij krijgt namelijk hulp van Kim-Lian van der Meij, zo maakt zij bekend in de video hierboven. In het spelprogramma krijgen twee kandidaten elke aflevering maar liefst vijftig verschillende vragen voor hun kiezen, in een strijd om de pot. Het nieuwe seizoen van de kennisquiz is 50/50 is vanaf maandag 12 oktober dagelijks om 18.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt elke aflevering van 50/50 terugkijken bij Gids.tv. Zien: Undercover Quiz met Anna Drijver (video) Bekijk deze video » Thank You For The Music vrijdagavond terug bij SBS6: bekijk de promo Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kim-Lian van der Meij gaat met Winston Gerschtanowitz 50/50 presenteren (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV