TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Rutte na ministerraad van 9 oktober

TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Rutte na ministerraad van 9 oktober

TERUGKIJKEN: <em>Persconferentie premier Rutte</em> na ministerraad van 9 oktober Kijk hierboven de persconferentie van vrijdag 9 oktober van premier Mark Rutte terug. Bekijk ook Hugo de Jonge: "Als besmettingen niet afnemen komen er meer maatregelen" (video) Bekijk deze video » Het is weer vrijdag, wat betekent dat onze ministers bij elkaar kwamen om een en ander te bespreken tijdens de ministerraad. Traditiegetrouw staat premier Mark Rutte na afloop de pers te woord om te vertellen wat er zoal is besproken. Ook kunnen aanwezige media vragen stellen aan de minister-president. Vrijdag waren onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok, Sigrid Kaag, Ferdinand Grapperhaus, Wopke Hoekstra en Wouter Koolmees bij de ministerraad aanwezig. Rutte sprak met name over het toenemende aantal coronabesmettingen in Nederland. In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 9 oktober terugkijken. Video: advies voor mondkapje zorgt voor verwarring in Haarlem Bekijk deze video » Tijd Voor MAX gemist? Mark Rutte over de komende maanden (video) Bekijk deze video »
Live :
TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Rutte na ministerraad van 9 oktober

Kijk hierboven de persconferentie van vrijdag 9 oktober van premier Mark Rutte terug.

Het is weer vrijdag, wat betekent dat onze ministers bij elkaar kwamen om een en ander te bespreken tijdens de ministerraad. Traditiegetrouw staat premier Mark Rutte na afloop de pers te woord om te vertellen wat er zoal is besproken. Ook kunnen aanwezige media vragen stellen aan de minister-president. Vrijdag waren onder anderen Hugo de Jonge, Kajsa Ollongren, Carola Schouten, Stef Blok, Sigrid Kaag, Ferdinand Grapperhaus, Wopke Hoekstra en Wouter Koolmees bij de ministerraad aanwezig. Rutte sprak met name over het toenemende aantal coronabesmettingen in Nederland.

In de video hierboven kun je de persconferentie van Mark Rutte na de ministerraad van 9 oktober terugkijken.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op TERUGKIJKEN: Persconferentie premier Rutte na ministerraad van 9 oktober of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier