Oorlogsfilm The Hurt Locker vrijdag bij Veronica: bekijk de trailer

Oorlogsfilm The Hurt Locker vrijdag bij Veronica: bekijk de trailer

Kijk hier waar je The Hurt Locker kunt streamen.

Vanavond kun je gewoon thuisblijven als je een goede oorlogsfilm wil zien, want The Hurt Locker wordt uitgezonden bij Veronica. Het verhaal draait om een groep Amerikaanse soldaten in Irak die bommen moeten ontmantelen in een levensgevaarlijke strijd. De mannen proberen te overleven met een losgeslagen leider terwijl in de stad enorme chaos ontstaat.

The Hurt Locker is op vrijdag 9 oktober om 22.00 uur te zien op Veronica. Bekijk in de video hieronder de trailer van The Hurt Locker.

Oorlogsfilm <em>The Hurt Locker</em> vrijdag bij Veronica: bekijk de trailer Kijk hier waar je The Hurt Locker kunt streamen. Vanavond kun je gewoon thuisblijven als je een goede oorlogsfilm wil zien, want The Hurt Locker wordt uitgezonden bij Veronica. Het verhaal draait om een groep Amerikaanse soldaten in Irak die bommen moeten ontmantelen in een levensgevaarlijke strijd. De mannen proberen te overleven met een losgeslagen leider terwijl in de stad enorme chaos ontstaat. The Hurt Locker is op vrijdag 9 oktober om 22.00 uur te zien op Veronica. Bekijk in de video hieronder de trailer van The Hurt Locker. Bekijk officiële trailer Lieve Mama (15 oktober op Videoland) Bekijk deze video » Bekijk trailer Oscarkandidaat Mank van David Fincher (4 december op Netflix) Bekijk deze video »
Trailer :
Oorlogsfilm The Hurt Locker vrijdag bij Veronica: bekijk de trailer


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Oorlogsfilm The Hurt Locker vrijdag bij Veronica: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV