Holly Brood is niet van de drugs: ‘Toen ik jonger was weleens een pilletje’ (video)

Holly Brood is niet van de drugs: ‘Toen ik jonger was weleens een pilletje’ (video)

Holly Mae Brood is zelf niet van de drugs, zo vertelt zij in een video aan Robbert Rodenburg. Dit terwijl haar inmiddels overleden vader Herman Brood heel open was over zijn drugsgebruik.

Holly Brood vier jaar niet aan de drugs
“Alcohol ja”, aldus de actrice. Maar drugs doet ze al vier jaar niet meer. “Toen ik jonger was heb ik een paar keer een pilletje gedaan. Op een festival. Ik weet niet, ineens dacht ik: nee. Dus ik doe dat helemaal niet. Ik vond dat soms wel heftig om te zien hoe dat zo normaal gevonden kan worden nu.”

Bekijk het hele interview met Holly Brood in de video hieronder.

<em>Holly Brood</em> is niet van de drugs: ‘Toen ik jonger was weleens een pilletje’ (video) Holly Mae Brood is zelf niet van de drugs, zo vertelt zij in een video aan Robbert Rodenburg. Dit terwijl haar inmiddels overleden vader Herman Brood heel open was over zijn drugsgebruik. Holly Brood vier jaar niet aan de drugs“Alcohol ja”, aldus de actrice. Maar drugs doet ze al vier jaar niet meer. “Toen ik jonger was heb ik een paar keer een pilletje gedaan. Op een festival. Ik weet niet, ineens dacht ik: nee. Dus ik doe dat helemaal niet. Ik vond dat soms wel heftig om te zien hoe dat zo normaal gevonden kan worden nu.” Bekijk het hele interview met Holly Brood in de video hieronder. Zien: Martien Meiland wint Zilveren Televizier-Ster Talent 2020 Bekijk deze video » Love Island: heeft Remco al een vriendin? (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Holly Brood is niet van de drugs: ‘Toen ik jonger was weleens een pilletje’ (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Holly Brood is niet van de drugs: ‘Toen ik jonger was weleens een pilletje’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier