Tijd voor MAX gemist? Vera Spaans over onderzoek over laatkomers

Tijd voor MAX gemist? Vera Spaans over onderzoek over laatkomers

Hoe komt het toch dat sommige mensen altijd te vroeg zijn en anderen altijd te laat? Dit onderzocht journaliste Vera Spaans en ze beschrijft de uitkomsten in haar boek ‘Te Laat’. Mensen met ADHD zijn bijvoorbeeld vaak te laat, maar ook avondmensen die vroeg hun bed uit moeten komen. Ook blijkt uit onderzoek dat er sommige mensen zijn die denken dat er veel meer tijd in een minuut zitten, dan dat er in werkelijkheid zitten. Hierdoor kunnen ze nooit goed inschatten hoeveel tijd ze nog hebben.

Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder.

<em>Tijd voor MAX</em> gemist? Vera Spaans over onderzoek over laatkomers Hoe komt het toch dat sommige mensen altijd te vroeg zijn en anderen altijd te laat? Dit onderzocht journaliste Vera Spaans en ze beschrijft de uitkomsten in haar boek ‘Te Laat’. Mensen met ADHD zijn bijvoorbeeld vaak te laat, maar ook avondmensen die vroeg hun bed uit moeten komen. Ook blijkt uit onderzoek dat er sommige mensen zijn die denken dat er veel meer tijd in een minuut zitten, dan dat er in werkelijkheid zitten. Hierdoor kunnen ze nooit goed inschatten hoeveel tijd ze nog hebben. Bekijk de video van Tijd voor MAX hieronder. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Joris Westerink over eerste Story met Willem-Alexander Bekijk deze video »
Talkshow :
Tijd voor MAX gemist? Vera Spaans over onderzoek over laatkomers


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tijd voor MAX gemist? Vera Spaans over onderzoek over laatkomers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier