Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter laat zijn vuile gympen stofzuigen

Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter laat zijn vuile gympen stofzuigen

Peter wil graag goed voor de dag komen, zo is te zien in Familie Gillis: Massa Is Kassa. En aangezien zijn rode gympen nogal vuil zijn, laat hij deze stofzuigen…

Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa in de video hieronder.

De realityserie Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

<em>Familie Gillis: Massa Is Kassa</em>: Peter laat zijn vuile gympen stofzuigen Peter wil graag goed voor de dag komen, zo is te zien in Familie Gillis: Massa Is Kassa. En aangezien zijn rode gympen nogal vuil zijn, laat hij deze stofzuigen… Bekijk het fragment van Familie Gillis: Massa Is Kassa in de video hieronder. De realityserie Familie Gillis: Massa Is Kassa is elke vrijdag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Familie Gillis: Massa Is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Familie Gillis: Massa Is Kassa: Nicol shopt voor nieuwe broek: ‘Push-up billen?’ Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter ligt constant in de clinch met zoon Mark Bekijk deze video »



Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter laat zijn vuile gympen stofzuigen of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier