Slaperige Chantal Janzen over Televizierwinst: "Het gala is eraf" (video)

Slaperige Chantal Janzen over Televizierwinst: "Het gala is eraf" (video)

De televisiekoningin van RTL 4 mocht tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala weer een prijs in de wacht slepen. Chantal Janzen ontving als eerste ooit haar zesde Televizierprijs. RTL Boulevard ging bij haar langs om haar te verrassen met een ontbijtje en champagne. In haar badjas doet ze open en moet een beetje lachen om de verrassing en haar vertoning.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Slaperige <em>Chantal Janzen</em> over Televizierwinst: &quot;Het gala is eraf&quot; (video) De televisiekoningin van RTL 4 mocht tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala weer een prijs in de wacht slepen. Chantal Janzen ontving als eerste ooit haar zesde Televizierprijs. RTL Boulevard ging bij haar langs om haar te verrassen met een ontbijtje en champagne. In haar badjas doet ze open en moet een beetje lachen om de verrassing en haar vertoning. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Samenvatting: Gouden Televizier-Ring Gala 2020 (video) Bekijk deze video »
TV :
Slaperige Chantal Janzen over Televizierwinst: "Het gala is eraf" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Slaperige Chantal Janzen over Televizierwinst: "Het gala is eraf" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen