Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van de realityserie 'Familie Gillis: massa is kassa' nadert het hoogseizoen in de parken van de familie zijn einde. Groot onderhoudVeel vaste gasten nemen afscheid en het wordt tijd voor het grote onderhoud. Ook worden er alweer voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen. Frans DuijtsOndertussen gaat Peter sporten met zijn vriend Frans Duijts en hij trakteert Nicole op een verrassend romantisch uitje. Familie Gillis: Massa Is Kassa: Nicol shopt voor nieuwe broek: ‘Push-up billen?’ Bekijk deze video » Familie Gillis: Massa Is Kassa: Peter ligt constant in de clinch met zoon Mark Bekijk deze video »
Uitzending :
Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In de laatste aflevering van de realityserie 'Familie Gillis: massa is kassa' nadert het hoogseizoen in de parken van de familie zijn einde.

Groot onderhoud
Veel vaste gasten nemen afscheid en het wordt tijd voor het grote onderhoud. Ook worden er alweer voorbereidingen getroffen voor het nieuwe seizoen.

Frans Duijts
Ondertussen gaat Peter sporten met zijn vriend Frans Duijts en hij trakteert Nicole op een verrassend romantisch uitje.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Familie Gillis: massa is kassa


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Familie Gillis: massa is kassa gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier