Op1 gemist? Diederik Jekel over Mark Rutte en de coronamaatregelen (video)

Op1 gemist? Diederik Jekel over Mark Rutte en de coronamaatregelen (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Premier Mark Rutte zei vanmiddag: "Stop debating our measures. Volg gewoon de regels" Diederik Jekel snapt dit: "Het is niet één regel waarmee we het virus verslaan, maar veel maatregelen die allen een beetje bijdragen. Als we ons het grootste deel van de tijd aan de regels houden, dan komt het goed."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? <em>Diederik Jekel</em> over Mark Rutte en de coronamaatregelen (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 oktober terugkijken bij Gids.tv. Premier Mark Rutte zei vanmiddag: "Stop debating our measures. Volg gewoon de regels" Diederik Jekel snapt dit: "Het is niet één regel waarmee we het virus verslaan, maar veel maatregelen die allen een beetje bijdragen. Als we ons het grootste deel van de tijd aan de regels houden, dan komt het goed." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? "Voor mensen onder de 60 is coronavirus niet gevaarlijker dan verkeer" Bekijk deze video » Op1 gemist? Angela de Jong valt corona-experts aan: "Angela, je bent verkeerd voorgelicht!" Bekijk deze video » Károly Illy in Op1: "Moeten oog hebben voor schade die we aanrichten bij jongeren" Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Diederik Jekel over Mark Rutte en de coronamaatregelen (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV