Op1 gemist? Intensivist Meta van der Woude belandde op haar eigen IC (video)

Op1 gemist? Intensivist Meta van der Woude belandde op haar eigen IC (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Intensivist Meta van der Woude raakte tijdens de eerste coronagolf besmet en belandde op haar eigen Intensive Care. Bij Op1 vertelt ze hoe dit voor haar was en hoe het nu met haar gaat.

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Intensivist <em>Meta van der Woude</em> belandde op haar eigen IC (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 oktober terugkijken bij Gids.tv. Intensivist Meta van der Woude raakte tijdens de eerste coronagolf besmet en belandde op haar eigen Intensive Care. Bij Op1 vertelt ze hoe dit voor haar was en hoe het nu met haar gaat. Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Angela de Jong valt corona-experts aan: "Angela, je bent verkeerd voorgelicht!" Bekijk deze video » Op1 gemist? Dit is de strafeis voor Jos B. Bekijk deze video » Op1 gemist? Marcel van de Ven opereerde jarenlang als undercoveragent Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Intensivist Meta van der Woude belandde op haar eigen IC (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV