Op1 gemist? Tunahan Kuzu over strenge coronamaatregelen Erdogan (video)

Op1 gemist? Tunahan Kuzu over strenge coronamaatregelen Erdogan (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Erdogan stelt zware straffen tegen corona-overtreders in. Tunahan Kuzu is het niet eens met twee jaar gevangenisstraf, maar het stellen van duidelijke regels in de Turkse media vindt hij 'gewenste inmenging' in de strijd tegen corona. "De ernst van de situatie wordt wel duidelijk."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em> gemist? Tunahan Kuzu over <em>strenge coronamaatregelen</em> Erdogan (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van vrijdag 9 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 9 oktober terugkijken bij Gids.tv. Erdogan stelt zware straffen tegen corona-overtreders in. Tunahan Kuzu is het niet eens met twee jaar gevangenisstraf, maar het stellen van duidelijke regels in de Turkse media vindt hij 'gewenste inmenging' in de strijd tegen corona. "De ernst van de situatie wordt wel duidelijk." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Dit is de strafeis voor Jos B. Bekijk deze video » Op1 gemist? Marcel van de Ven opereerde jarenlang als undercoveragent Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1 gemist? Tunahan Kuzu over strenge coronamaatregelen Erdogan (video)

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV