Dit zijn de voor- en nadelen van een kleiner Schiphol (video)

Dit zijn de voor- en nadelen van een kleiner Schiphol (video)

Door de coronacrisis is de luchtvaart volledig ingestort. In april en mei had Schiphol nog geen drie procent van het normale aantal passagiers. En nog steeds is het erg stil op de luchthaven. Het is nog maar de vraag of de sector zich helemaal gaat herstellen. KLM kreeg miljarden aan overheidssteun om te zorgen dat de maatschappij niet failliet gaat. Indirect is dit ook steun aan Schiphol, omdat er zonder KLM bijna geen Schiphol denkbaar is.

Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder.

Dit zijn de voor- en nadelen van een <em>kleiner Schiphol</em> (video) Door de coronacrisis is de luchtvaart volledig ingestort. In april en mei had Schiphol nog geen drie procent van het normale aantal passagiers. En nog steeds is het erg stil op de luchthaven. Het is nog maar de vraag of de sector zich helemaal gaat herstellen. KLM kreeg miljarden aan overheidssteun om te zorgen dat de maatschappij niet failliet gaat. Indirect is dit ook steun aan Schiphol, omdat er zonder KLM bijna geen Schiphol denkbaar is. Bekijk de video van Nieuwsuur hieronder. Bekijk ook Op1 gemist? Clash tussen Faiza Oulahsen en Benno Baksteen over KLM Bekijk deze video »
Nieuws :
Dit zijn de voor- en nadelen van een kleiner Schiphol (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de voor- en nadelen van een kleiner Schiphol (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier