NOS Stories: zes terroristen gaan tot 17 jaar de bak in voor plan aanslag

NOS Stories: zes terroristen gaan tot 17 jaar de bak in voor plan aanslag

Een groep van zes terroristen zijn veroordeeld voor het plannen van een aanslag. Ze waren van plan om een aanslag te plegen tijdens de Gay Pride of op een legerbasis. Tijdens het onderzoek waren er diverse zware wapens en bomgordels gevonden. Volgens justitie waren de terroristen serieus bezig en niet van plan levend weg te komen na hun aanslag. De leider heeft 17 jaar cel gekregen en de rest tussen de 10 en 13 jaar.

Bekijk de video van NOS Stories hieronder.

<em>NOS Stories</em>: zes terroristen gaan tot 17 jaar de bak in voor plan aanslag Een groep van zes terroristen zijn veroordeeld voor het plannen van een aanslag. Ze waren van plan om een aanslag te plegen tijdens de Gay Pride of op een legerbasis. Tijdens het onderzoek waren er diverse zware wapens en bomgordels gevonden. Volgens justitie waren de terroristen serieus bezig en niet van plan levend weg te komen na hun aanslag. De leider heeft 17 jaar cel gekregen en de rest tussen de 10 en 13 jaar. Bekijk de video van NOS Stories hieronder. Bekijk ook Schokkende beelden: terroristen openen aanval op beursgebouw in Pakistan Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS Stories: zes terroristen gaan tot 17 jaar de bak in voor plan aanslag of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier