5 Uur Show: Brian en Peer (Paleis Voor Een Prikkie) geven kringloop-tips

5 Uur Show: Brian en Peer (Paleis Voor Een Prikkie) geven kringloop-tips

Hier kun je de leukste fragmenten en alle afleveringen van Paleis Voor Een Prikkie terugkijken.

In de 5 Uur Show wordt besproken hoe je de mooiste pareltjes uit de kringloopwinkel kunt scoren. En niemand minder dan Brian en Peer, het nieuwe duo dat Paleis Voor Een Prikkie presenteert, geeft een aantal tips.

Bekijk de video van De 5 Uur Show hieronder.

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.

<em>5 Uur Show</em>: Brian en Peer (<em>Paleis Voor Een Prikkie</em>) geven kringloop-tips Hier kun je de leukste fragmenten en alle afleveringen van Paleis Voor Een Prikkie terugkijken. In de 5 Uur Show wordt besproken hoe je de mooiste pareltjes uit de kringloopwinkel kunt scoren. En niemand minder dan Brian en Peer, het nieuwe duo dat Paleis Voor Een Prikkie presenteert, geeft een aantal tips. Bekijk de video van De 5 Uur Show hieronder. De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Anna Nooshin maakte de luisterdocumentaire Einde (video) Bekijk deze video » Neelie Kroes: "Donald Trump overschrijdt alle grenzen" (video) Bekijk deze video »
TV :
5 Uur Show: Brian en Peer (Paleis Voor Een Prikkie) geven kringloop-tips

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV