Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Onze boerderij bespreekt Yvon Jaspers droogte met boer David op het Brabantse akkerland en gaat ze langs bij boer Geert, die bezig is met een nieuw concept om puur vlees te produceren voor het kerstdiner. AkkerbouwBoer David is bekend van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Hij is bezig zijn droom te realiseren; van de varkens in Roemenië naar akkerbouw in Brabant. Als net beginnend akkerbouwer vertelt hij Yvon wat een enorme impact de droogte in Nederland heeft op de teelt van de gewassen. BuitenluchtYvon ontmoet in deze aflevering ook boer Geert. Hij is parttime varkenshouder én bezig met het neerzetten van een nieuw concept: puur vlees produceren voor het kerstdiner. Hij houdt zijn dieren het liefst in de buitenlucht zodat ze alle vrijheid hebben om hun natuurlijke gedrag uit te oefenen. KerstdinerGeert is ervan overtuigd dat mensen bereid zijn wat meer te betalen voor hun vlees als het speciaal voor het kerstdiner is. Hij neemt Yvon mee naar Engeland waar zijn grote voorbeeld Paul Kelly, een vriend van zijn vader, al veel langer bezig is 'als producent voor ons kerstdiner', maar dan met kalkoenen. Onze Boerderij gemist? Toekomst bedrijf Steffi staat op het spel Bekijk deze video » Zondag in Onze Boerderij: Yvon gaat langs bij de lammetjes (video) Bekijk deze video » Onze Boerderij gemist? Yvon gaat mee op een vissersboot Bekijk deze video »
Uitzending :
Onze boerderij gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In deze aflevering van Onze boerderij bespreekt Yvon Jaspers droogte met boer David op het Brabantse akkerland en gaat ze langs bij boer Geert, die bezig is met een nieuw concept om puur vlees te produceren voor het kerstdiner.

Akkerbouw
Boer David is bekend van Boer zoekt Vrouw Internationaal. Hij is bezig zijn droom te realiseren; van de varkens in Roemenië naar akkerbouw in Brabant. Als net beginnend akkerbouwer vertelt hij Yvon wat een enorme impact de droogte in Nederland heeft op de teelt van de gewassen.

Buitenlucht
Yvon ontmoet in deze aflevering ook boer Geert. Hij is parttime varkenshouder én bezig met het neerzetten van een nieuw concept: puur vlees produceren voor het kerstdiner. Hij houdt zijn dieren het liefst in de buitenlucht zodat ze alle vrijheid hebben om hun natuurlijke gedrag uit te oefenen.

Kerstdiner
Geert is ervan overtuigd dat mensen bereid zijn wat meer te betalen voor hun vlees als het speciaal voor het kerstdiner is. Hij neemt Yvon mee naar Engeland waar zijn grote voorbeeld Paul Kelly, een vriend van zijn vader, al veel langer bezig is 'als producent voor ons kerstdiner', maar dan met kalkoenen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Onze boerderij

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV