Illegaal feest in mergelgroeve loopt slecht af, bekijk de beelden

Illegaal feest in mergelgroeve loopt slecht af, bekijk de beelden

Een jonge man die een illegaal feest wilde organiseren in de Bronsdaelgroeve in Geulhem (Limburg) is zaterdagavond gewond geraakt bij een meters diepe val. Dat meldt De Limburger. In deze video van het AD zie je de plaats van het ongeval en de vele politieagenten die op de been zijn.

Bekijk de video van het AD hieronder:

<em>Illegaal feest</em> in mergelgroeve loopt slecht af, <em>bekijk de beelden</em> Een jonge man die een illegaal feest wilde organiseren in de Bronsdaelgroeve in Geulhem (Limburg) is zaterdagavond gewond geraakt bij een meters diepe val. Dat meldt De Limburger. In deze video van het AD zie je de plaats van het ongeval en de vele politieagenten die op de been zijn. Bekijk de video van het AD hieronder: Bekijk ook Zien: Quinty Trustfull viert 49ste verjaardag uitbundig bij Koffietijd Bekijk deze video » Jinek gemist? Peter R. de Vries over rol in Sinterklaasfilm (video) Bekijk deze video » Carnavalsoptocht voor ernstig zieke Kyan (12), bekijk de ontroerende beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Illegaal feest in mergelgroeve loopt slecht af, bekijk de beeldenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Illegaal feest in mergelgroeve loopt slecht af, bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen