Bekijk huiveringwekkende scène uit The Haunting of Bly Manor (Netflix)

Bekijk huiveringwekkende scène uit The Haunting of Bly Manor (Netflix)

Sinds 9 oktober staat de serie The Haunting of Bly Manor op Netflix. Het verhaal speelt zich af in Engeland, jaren 80. Na de tragische dood van een au pair, huurt Henry Wingrave een jong Amerikaanse kindermeisje, Dani Clayton, in om voor zijn verweesde nichtje en neefje te zorgen op het landgoed Bly Manor. Aangekomen op het landgoed begint Dani vreemde en bizarre verschijningen te zien die het pand blijven achtervolgen. En dat zie je in deze scène.

Bekijk het fragment van The Haunting of Bly Manor hieronder:

Bekijk <em>huiveringwekkende</em> scène uit <em>The Haunting of Bly Manor</em> (Netflix) Sinds 9 oktober staat de serie The Haunting of Bly Manor op Netflix. Het verhaal speelt zich af in Engeland, jaren 80. Na de tragische dood van een au pair, huurt Henry Wingrave een jong Amerikaanse kindermeisje, Dani Clayton, in om voor zijn verweesde nichtje en neefje te zorgen op het landgoed Bly Manor. Aangekomen op het landgoed begint Dani vreemde en bizarre verschijningen te zien die het pand blijven achtervolgen. En dat zie je in deze scène. Bekijk het fragment van The Haunting of Bly Manor hieronder:


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bekijk huiveringwekkende scène uit The Haunting of Bly Manor (Netflix) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier