Wie is de Mol?: Afvallers Patrick Martens en Ron Boszhard over avontuur

Wie is de Mol?: Afvallers Patrick Martens en Ron Boszhard over avontuur

De zesde aflevering van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? was volgens de ruim 2,8 miljoen kijkers één van de spannendste van dit seizoen. Vlak voor de finale moesten Patrick Martens en Ron Boszhard het spel verlaten.

<em>Wie is de Mol?</em>: Afvallers Patrick Martens en Ron Boszhard over avontuur De zesde aflevering van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? was volgens de ruim 2,8 miljoen kijkers één van de spannendste van dit seizoen. Vlak voor de finale moesten Patrick Martens en Ron Boszhard het spel verlaten. Dit zijn de vijfde en zesde afvaller van jubileumseizoen Wie is de Mol? Bekijk deze video » Patrick baalt er nog steeds van, maar kijkt terug op geweldige momenten: "Uiteindelijk heb ik alleen maar een glimlach op mijn gezicht." Ron kijkt ook terug op een fantastisch avontuur: "Dit is het mooiste dat ik ooit heb meegemaakt!" Ron toch de Mol?Ron begon eigenlijk zelf wel te twijfelen over zijn kandidatuur: "Ik dacht, toen ik al die YouTube-video's zag, misschien ben ik het dan toch wel?" Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De halve finale van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? zie je zaterdag op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Mollenstreken gemist? Lavezzi weet nu al wie de Mol is Bekijk deze video » Nabeschouwing Wie is de Mol: waarom is geluid van Ron Boszhard weer weggefilterd? Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Wie is de Mol?: Afvallers Patrick Martens en Ron Boszhard over avontuur

Patrick baalt er nog steeds van, maar kijkt terug op geweldige momenten: "Uiteindelijk heb ik alleen maar een glimlach op mijn gezicht." Ron kijkt ook terug op een fantastisch avontuur: "Dit is het mooiste dat ik ooit heb meegemaakt!"

Ron toch de Mol?
Ron begon eigenlijk zelf wel te twijfelen over zijn kandidatuur: "Ik dacht, toen ik al die YouTube-video's zag, misschien ben ik het dan toch wel?"

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. De halve finale van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? zie je zaterdag op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken op Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wie is de Mol?: Afvallers Patrick Martens en Ron Boszhard over avontuur of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen