Docu De Zandvoort Formule gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Docu De Zandvoort Formule gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Docu: De Zandvoort Formule

Docu De Zandvoort Formule gemist? Bekijk hier de hele uitzending Na 35 jaar keert de Grand Prix van de Formule 1 terug naar Zandvoort. In deze documentaire laat regisseur Wytzia Soetenhorst door de ogen van betrokken bestuurders, dorpelingen, ondernemers en de plaatselijke boswachter zien hoe het dorp zich voorbereidt op de meest duurzame race uit de geschiedenis. Razend tempoOnder leiding van eigenaar prins Bernhard van Oranje en sportief directeur Jan Lammers wordt Circuit Zandvoort in razend tempo verbouwd om aan de hoge eisen van de Grand Prix-organisatie te voldoen. ZorgenDe boswachter maakt zich aan de andere kant van de hekken zorgen om het kwetsbare duingebied. De gemeenteraad wringt zich in allerlei bochten om iedereen tevreden te houden. De gebeurtenissen in het dorp worden becommentarieerd door klanten van de plaatselijke nagelstudio. AmbitieDoor het coronavirus moeten de bakens worden verzet. Niet alleen de race gaat niet door, maar ook de ambitie van de badplaats Zandvoort moet worden bijgesteld. Zien: Max Verstappen racet ’s nachts over circuit voor Ziggo-reclame Bekijk deze video » Jan Lammers: ‘Grand Prix op circuit Zandvoort met publiek is een eis’ (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Na 35 jaar keert de Grand Prix van de Formule 1 terug naar Zandvoort. In deze documentaire laat regisseur Wytzia Soetenhorst door de ogen van betrokken bestuurders, dorpelingen, ondernemers en de plaatselijke boswachter zien hoe het dorp zich voorbereidt op de meest duurzame race uit de geschiedenis.

Razend tempo
Onder leiding van eigenaar prins Bernhard van Oranje en sportief directeur Jan Lammers wordt Circuit Zandvoort in razend tempo verbouwd om aan de hoge eisen van de Grand Prix-organisatie te voldoen.

Zorgen
De boswachter maakt zich aan de andere kant van de hekken zorgen om het kwetsbare duingebied. De gemeenteraad wringt zich in allerlei bochten om iedereen tevreden te houden. De gebeurtenissen in het dorp worden becommentarieerd door klanten van de plaatselijke nagelstudio.

Ambitie
Door het coronavirus moeten de bakens worden verzet. Niet alleen de race gaat niet door, maar ook de ambitie van de badplaats Zandvoort moet worden bijgesteld.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Docu De Zandvoort Formule gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen