Gerard Joling en Gordon in Bert & Ernie over de vloer: "Heb allergische tyfus opgelopen"

Gerard Joling en Gordon in Bert & Ernie over de vloer: "Heb allergische tyfus opgelopen"

Comedy Central heeft een online hit te pakken: Gerard Joling en Gordon in de huid van Bert en Ernie in Bert & Ernie over de vloer. Inmiddels is deel vier verschenen, met opnieuw een aantal grove en hilarische uitspraken: "Ik heb gewoon één of andere allergische tyfus opgelopen."

Gerard Joling en Gordon in <em>Bert &amp; Ernie over de vloer</em>: &quot;Heb allergische tyfus opgelopen&quot; Comedy Central heeft een online hit te pakken: Gerard Joling en Gordon in de huid van Bert en Ernie in Bert & Ernie over de vloer. Inmiddels is deel vier verschenen, met opnieuw een aantal grove en hilarische uitspraken: "Ik heb gewoon één of andere allergische tyfus opgelopen." BrandluchtDe grappen worden in hoog tempo afgevuurd, vooral uit de mond van Gordon (Bert). Van de opmerking dat alles naar seks ruikt en de manier waarop Joling (Ernie) zijn rijbewijs heeft gehaald tot de brandlucht die het geverfde haar van Joling produceert: geen grap is te hard of grof. Bekijk de hilarische video van Comedy Central hierboven. Bekijk ook Hilarische beelden: Gerard Joling en Gordon kruipen in de huid van Bert en Ernie Bekijk deze video » Gordon en Gerard Joling schitteren als Bert en Ernie: "Gezeik begint alweer!" Bekijk deze video » Gordon en Gerard Joling als Bert en Ernie: "Ik hoop dat ik Alzheimer krijg" (video) Bekijk deze video »
Humor :
Gerard Joling en Gordon in Bert & Ernie over de vloer: "Heb allergische tyfus opgelopen"

Brandlucht
De grappen worden in hoog tempo afgevuurd, vooral uit de mond van Gordon (Bert). Van de opmerking dat alles naar seks ruikt en de manier waarop Joling (Ernie) zijn rijbewijs heeft gehaald tot de brandlucht die het geverfde haar van Joling produceert: geen grap is te hard of grof.

Bekijk de hilarische video van Comedy Central hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Gerard Joling en Gordon in Bert & Ernie over de vloer: "Heb allergische tyfus opgelopen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen