Zien: Dirk van Duijvenbode haalt finale World Grand Prix na winst op Simon Whitlock

Zien: Dirk van Duijvenbode haalt finale World Grand Prix na winst op Simon Whitlock

Een enorme stunt op de World Grand Prix: de Nederlandse debutant Dirk van Duijvenbode (nummer 73 op de Order of Merit) heeft de finale van het prestigieuze darttoernooi bereikt. In de halve finale versloeg Van Duijvenbode zijn tegenstander Simon Whitlock met overtuigende cijfers.

Zien: <em>Dirk van Duijvenbode</em> haalt finale World Grand Prix na winst op Simon Whitlock Een enorme stunt op de World Grand Prix: de Nederlandse debutant Dirk van Duijvenbode (nummer 73 op de Order of Merit) heeft de finale van het prestigieuze darttoernooi bereikt. In de halve finale versloeg Van Duijvenbode zijn tegenstander Simon Whitlock met overtuigende cijfers. VertragenAustraliër Whitlock, al jaren een bekend gezicht in de dartwereld, haalde allerlei trucjes van stal om Van Duijvenbode uit zijn spel te halen. Whitlock vertraagde opzichtig en daar ergerde de Nederlander zich enorm aan. Het maakte uiteindelijk niets uit: Van Duijvenbode won de wedstrijd met 1-4 in sets. Zijn 'road to the final' is indrukwekkend: achtereenvolgens versloeg Van Duijvenbode Mensur Suljovic, Dimitri van den Bergh, Gary Anderson en Simon Whitlock. In de finale wacht Gerwyn Price. Bekijk de samenvatting van Simon Whitlock - Dirk van Duijvenbode hierboven. Bekijk ook Zien: Jeffrey de Zwaan bereikt tweede ronde World Grand Prix na winst op Jamie Hughes Bekijk deze video » Zien: Michael van Gerwen overklast Devon Petersen en bereikt kwartfinale Grand Prix Bekijk deze video »
Darts :
Zien: Dirk van Duijvenbode haalt finale World Grand Prix na winst op Simon Whitlock

Vertragen
Australiër Whitlock, al jaren een bekend gezicht in de dartwereld, haalde allerlei trucjes van stal om Van Duijvenbode uit zijn spel te halen. Whitlock vertraagde opzichtig en daar ergerde de Nederlander zich enorm aan. Het maakte uiteindelijk niets uit: Van Duijvenbode won de wedstrijd met 1-4 in sets. Zijn 'road to the final' is indrukwekkend: achtereenvolgens versloeg Van Duijvenbode Mensur Suljovic, Dimitri van den Bergh, Gary Anderson en Simon Whitlock. In de finale wacht Gerwyn Price.

Bekijk de samenvatting van Simon Whitlock - Dirk van Duijvenbode hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV