Dirk van Duijvenbode vertelt over arrogantie Simon Whitlock voor halve finale

Dirk van Duijvenbode vertelt over arrogantie Simon Whitlock voor halve finale

De Nederlandse debutant Dirk van Duijvenbode (nummer 73 op de Order of Merit) heeft de finale van de World Grand Prix bereikt na een prachtige zege op Simon Whitlock. Van Duijvenbode vertelde voor de camera's van RTL 7 hoe de arrogantie van de Australiër hem heeft getriggerd.

<em>Dirk van Duijvenbode</em> vertelt over arrogantie Simon Whitlock voor halve finale De Nederlandse debutant Dirk van Duijvenbode (nummer 73 op de Order of Merit) heeft de finale van de World Grand Prix bereikt na een prachtige zege op Simon Whitlock. Van Duijvenbode vertelde voor de camera's van RTL 7 hoe de arrogantie van de Australiër hem heeft getriggerd. AanvaringNa de prachtige winst op Gary Anderson in de kwartfinale ging Van Duijvenbode even een luchtje scheppen. Toen liep hij Whitlock tegen het lijf, en die rekende zich al rijk: hij zei een paar keer "110k", oftewel 110.000 pond - het prijzengeld voor de finale. Dit schoot bij Van Duijvenbode in het verkeerde keelgat, waardoor de Nederlander extra gemotiveerd was om Whitlock te verslaan. Bekijk het gesprek met Dirk van Duijvenbode hierboven. Bekijk ook Zien: Michael van Gerwen overklast Devon Petersen en bereikt kwartfinale Grand Prix Bekijk deze video » Zien: Dirk van Duijvenbode haalt finale World Grand Prix na winst op Simon Whitlock Bekijk deze video »
Darts :
Dirk van Duijvenbode vertelt over arrogantie Simon Whitlock voor halve finale

Aanvaring
Na de prachtige winst op Gary Anderson in de kwartfinale ging Van Duijvenbode even een luchtje scheppen. Toen liep hij Whitlock tegen het lijf, en die rekende zich al rijk: hij zei een paar keer "110k", oftewel 110.000 pond - het prijzengeld voor de finale. Dit schoot bij Van Duijvenbode in het verkeerde keelgat, waardoor de Nederlander extra gemotiveerd was om Whitlock te verslaan.

Bekijk het gesprek met Dirk van Duijvenbode hierboven.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV