Katja Schuurman boos na coronawaarschuwing Freek, deelt beelden discussie politie (video)

Katja Schuurman boos na coronawaarschuwing Freek, deelt beelden discussie politie (video)

Katja Schuurman is boos: haar man Freek heeft zondag een waarschuwing gekregen vanwege het niet exact naleven van de sluitingstijden van zijn restaurant volgens de coronaregels. Dat het slechts om drie minuten gaat stoort de presentatrice enorm.

UPDATE: Géza Weisz heeft handige tip voor Katja Schuurman.

'Toon van politieagente'
"Serieus? Een officiële waarschuwing dat je je niet aan de regels -22.00 sluiten- houdt om 22.03 uur?? Omdat je gasten, met jassen aan op weg naar buiten, -een laatste propt een hapje dessert naar binnen-, niet exact 22.00 buiten staan?", briest ze op haar Instagram. Ze snapt dat het voor handhavers ook lastig is om alles precies volgens de nieuwe coronaregels te doen maar dit gaat haar te ver. Daarnaast is ze niet te spreken over de toon die de politieagente aansloeg. Of ze daar een punt heeft zie je op onderstaande beelden, die buiten het restaurant gemaakt zijn (swipe naar links). Daaronder vind je het hele verhaal dat Schuurman op haar Instagrampagina plaatste.

<em>Katja Schuurman</em> boos na coronawaarschuwing Freek, deelt beelden discussie politie (video) Katja Schuurman is boos: haar man Freek heeft zondag een waarschuwing gekregen vanwege het niet exact naleven van de sluitingstijden van zijn restaurant volgens de coronaregels. Dat het slechts om drie minuten gaat stoort de presentatrice enorm. UPDATE: Géza Weisz heeft handige tip voor Katja Schuurman. 'Toon van politieagente'"Serieus? Een officiële waarschuwing dat je je niet aan de regels -22.00 sluiten- houdt om 22.03 uur?? Omdat je gasten, met jassen aan op weg naar buiten, -een laatste propt een hapje dessert naar binnen-, niet exact 22.00 buiten staan?", briest ze op haar Instagram. Ze snapt dat het voor handhavers ook lastig is om alles precies volgens de nieuwe coronaregels te doen maar dit gaat haar te ver. Daarnaast is ze niet te spreken over de toon die de politieagente aansloeg. Of ze daar een punt heeft zie je op onderstaande beelden, die buiten het restaurant gemaakt zijn (swipe naar links). Daaronder vind je het hele verhaal dat Schuurman op haar Instagrampagina plaatste. Bekijk ook Freek van Noortwijk: "Het is een temperamentvol ding, dat heeft ze van Katja" (video) Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Katja Schuurman boos na coronawaarschuwing Freek, deelt beelden discussie politie (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier