Diederik Gommers: "2000 mensen op IC eind november als we zo doorgaan" (video)

Diederik Gommers: "2000 mensen op IC eind november als we zo doorgaan" (video)

Nederland kijkt reikhalzend maar wellicht ook met angst en beven uit naar de persconferentie van Mark Rutte op dinsdag, waarin er vermoedelijk strengere maatregelen aangekondigd zullen worden. Wat verwacht Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, dat er gaat gebeuren: "We hebben ander gedrag nodig om het aantal besmettingen omlaag te brengen."

2000 mensen op IC
Hij vervolgt: "We hebben prognoses gekregen waarin we zien dat er eind november weer 2000 mensen op de intensive care zullen liggen. Dat moeten we echt veranderen anders lopen we tegen die tijd weer volledig over."

'Korte pijn'
Hij roept op tot strengere maatregelen en een hardere aanpak: "Dus de korte pijn om daarna te kunnen versoepelen." Gommers denkt dat je daardoor ook meer perspectief biedt. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

<em>Diederik Gommers</em>: &quot;2000 mensen op IC eind november als we zo doorgaan&quot; (video) Nederland kijkt reikhalzend maar wellicht ook met angst en beven uit naar de persconferentie van Mark Rutte op dinsdag, waarin er vermoedelijk strengere maatregelen aangekondigd zullen worden. Wat verwacht Diederik Gommers, voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care, dat er gaat gebeuren: "We hebben ander gedrag nodig om het aantal besmettingen omlaag te brengen." 2000 mensen op ICHij vervolgt: "We hebben prognoses gekregen waarin we zien dat er eind november weer 2000 mensen op de intensive care zullen liggen. Dat moeten we echt veranderen anders lopen we tegen die tijd weer volledig over." 'Korte pijn'Hij roept op tot strengere maatregelen en een hardere aanpak: "Dus de korte pijn om daarna te kunnen versoepelen." Gommers denkt dat je daardoor ook meer perspectief biedt. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Jinek gemist? Diederik Gommers: "Zonder coronaregels helft van Nederland besmet" Bekijk deze video »
Nieuws :
Diederik Gommers: "2000 mensen op IC eind november als we zo doorgaan" (video)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Diederik Gommers: "2000 mensen op IC eind november als we zo doorgaan" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen