Wie van de 3: Martien Meiland krijgt de lachers op zijn hand (video)

Wie van de 3: Martien Meiland krijgt de lachers op zijn hand (video)

Zondagavond was de eerste aflevering van de nieuwe versie van Wie van de 3 te zien en dat was direct een enorm succes, met 1,3 miljoen kijkers. Wie daar ongetwijfeld ook aan mee heeft geholpen is Martien Meiland, die in onderstaand fragment de lachers op zijn hand krijgt wanneer hij een man met een baard aanspreekt.

Wie van de 3: <em>Martien Meiland</em> krijgt de lachers op zijn hand (video) Zondagavond was de eerste aflevering van de nieuwe versie van Wie van de 3 te zien en dat was direct een enorm succes, met 1,3 miljoen kijkers. Wie daar ongetwijfeld ook aan mee heeft geholpen is Martien Meiland, die in onderstaand fragment de lachers op zijn hand krijgt wanneer hij een man met een baard aanspreekt. Het spelprogramma Wie Van De 3 is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Wie Van De 3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Wie Van De 3: Martien, Britt, Najib en Ryanne bedenken prangende vragen Bekijk deze video »

Het spelprogramma Wie Van De 3 is iedere zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Wie Van De 3 terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wie van de 3: Martien Meiland krijgt de lachers op zijn hand (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier