Nabeschouwing Wie is de Mol: Jeroen Kijk in de Vegte gedraagt zich wel érg verdacht

Nabeschouwing Wie is de Mol: Jeroen Kijk in de Vegte gedraagt zich wel érg verdacht

De climax van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? komt steeds dichterbij met de dubbele executie van Ron Boszhard en Patrick Martens. Ondertussen lijken de pijlen zich steeds meer te richten op Jeroen Kijk in de Vegte. Heeft hij zich deze aflevering definitief gepresenteerd als de Mol?

Nabeschouwing <em>Wie is de Mol</em>: Jeroen Kijk in de Vegte gedraagt zich wel érg verdacht De climax van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? komt steeds dichterbij met de dubbele executie van Ron Boszhard en Patrick Martens. Ondertussen lijken de pijlen zich steeds meer te richten op Jeroen Kijk in de Vegte. Heeft hij zich deze aflevering definitief gepresenteerd als de Mol? VerdachtDe radio-dj en televisie voice-over heeft zich in de zoektocht naar Nikkie en Tygo in ieder geval érg verdacht gedragen, maar volgens Max van den Broek hoeft dit niet per se te betekenen dat hij de Mol is. Wat wél erg vreemd is, is het feit dat Jeroen Nikkie eerder niet op zijn verdachtenlijstje had staan, maar nu opeens wel. Je zou denken dat hem dat de kop zou kosten in een test, maar niets is minder waar... Bekijk de nabeschouwing van Wie is de Mol? hierboven. Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mollenstreken gemist? We hebben het silhouet van De Mol gezien! Bekijk deze video » Wie is de Mol?: Afvallers Patrick Martens en Ron Boszhard over avontuur Bekijk deze video »
Wie is de Mol? :
Nabeschouwing Wie is de Mol: Jeroen Kijk in de Vegte gedraagt zich wel érg verdacht

Verdacht
De radio-dj en televisie voice-over heeft zich in de zoektocht naar Nikkie en Tygo in ieder geval érg verdacht gedragen, maar volgens Max van den Broek hoeft dit niet per se te betekenen dat hij de Mol is. Wat wél erg vreemd is, is het feit dat Jeroen Nikkie eerder niet op zijn verdachtenlijstje had staan, maar nu opeens wel. Je zou denken dat hem dat de kop zou kosten in een test, maar niets is minder waar...

Bekijk de nabeschouwing van Wie is de Mol? hierboven.

Wie is de Mol? is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Wie is de Mol? terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nabeschouwing Wie is de Mol: Jeroen Kijk in de Vegte gedraagt zich wel érg verdacht of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier