Johan Derksen: "De assistenten van Frank de Boer lopen in de weg" (video)

Johan Derksen: "De assistenten van Frank de Boer lopen in de weg" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside 12 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Vanavond bij Veronica Inside: heeft Frank de Boer het Nederlands elftal wel onder controle? Er zijn nog maar een paar wedstrijden gespeeld, maar de wind zit nog niet echt in de zeilen. Johan Derksen heeft wel een idee hoe het beter zou kunnen: "De assistenten van De Boer lopen alleen maar in de weg."

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em>: &quot;De assistenten van Frank de Boer lopen in de weg&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside 12 oktober terugkijken bij Gids.tv. Vanavond bij Veronica Inside: heeft Frank de Boer het Nederlands elftal wel onder controle? Er zijn nog maar een paar wedstrijden gespeeld, maar de wind zit nog niet echt in de zeilen. Johan Derksen heeft wel een idee hoe het beter zou kunnen: "De assistenten van De Boer lopen alleen maar in de weg." Bekijk het fragment uit Veronica Inside hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: "Jesse Klaver is grootste dwaas uit de politiek" (video) Bekijk deze video » Veronica Inside: "Hoe kan die man nog in Oranje spelen?" (video) Bekijk deze video » Valentijn Driessen: "De spelers hadden wellicht Ten Cate liever gehad" (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen: "De assistenten van Frank de Boer lopen in de weg" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV