Waar is De Mol? met Gordon gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Waar is De Mol? met Gordon gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Waar is De Mol? met Gordon gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Gordon over de strijd van afkicken in Waar is de Mol? (video) Bekijk deze video » Gordon over moeilijke jeugd: "Ik moest wegkruipen onder tafel" (video) Bekijk deze video » In de tweede aflevering van de reeks 'Waar is De Mol?' in Nederland gaat Johnny de Mol met presentator en zanger Gordon naar Ameland. VliegtuigGordon houdt wel van zonnige strandbestemmingen en daarbij heeft Ameland ook een vliegveldje. Gordon blijkt namelijk een enorme vliegtuigliefhebber te zijn en vliegt Johnny eigenhandig naar dit prachtige stukje Nederland. SlikkenOp Ameland zetten de heren de boel flink op stelten. Maar luxepoes Gordon moet wel even slikken als hij het tentje ziet, waarin hij de nacht moet doorbrengen. Gaat hij dit kampeeravontuur aan? AfkickkliniekHet Waddeneiland leent zich ook perfect voor openhartige gesprekken. Zo vertelt Gordon over de voortdurende strijd met alcohol en drugs en blijkt de afkickkliniek hem niet de rust te hebben gebracht die hij daar hoopte te vinden. Ook zijn liefdesleven wordt uitvoerig besproken. Zien: Johan Derksen verliest voortand tijdens Waar is de Mol? Bekijk deze video » Johan Derksen openhartig over verlies eerste vrouw in Waar is de Mol? (video) Bekijk deze video » Video: chauffeuse Johan Derksen zingt hem toe na loodzware periode Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de tweede aflevering van de reeks 'Waar is De Mol?' in Nederland gaat Johnny de Mol met presentator en zanger Gordon naar Ameland.

Vliegtuig
Gordon houdt wel van zonnige strandbestemmingen en daarbij heeft Ameland ook een vliegveldje. Gordon blijkt namelijk een enorme vliegtuigliefhebber te zijn en vliegt Johnny eigenhandig naar dit prachtige stukje Nederland.

Slikken
Op Ameland zetten de heren de boel flink op stelten. Maar luxepoes Gordon moet wel even slikken als hij het tentje ziet, waarin hij de nacht moet doorbrengen. Gaat hij dit kampeeravontuur aan?

Afkickkliniek
Het Waddeneiland leent zich ook perfect voor openhartige gesprekken. Zo vertelt Gordon over de voortdurende strijd met alcohol en drugs en blijkt de afkickkliniek hem niet de rust te hebben gebracht die hij daar hoopte te vinden. Ook zijn liefdesleven wordt uitvoerig besproken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Waar is De Mol?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Waar is De Mol? met Gordon gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV