Op1: John van den Heuvel over bedreiging Sonja en Astrid Holleeder

Op1: John van den Heuvel over bedreiging Sonja en Astrid Holleeder

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 12 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Misdaadverslaggever van De Telegraaf John van den Heuvel vertelt in Op1 over de bedreigingen aan de zussen van Willem Holleeder: "Sonja is vanuit een rijdende auto met een vuurwapen bedreigd."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: John van den Heuvel over bedreiging <em>Sonja en Astrid Holleeder</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 12 oktober. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 12 oktober terugkijken bij Gids.tv. Misdaadverslaggever van De Telegraaf John van den Heuvel vertelt in Op1 over de bedreigingen aan de zussen van Willem Holleeder: "Sonja is vanuit een rijdende auto met een vuurwapen bedreigd." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Bijzonder verhaal: Kees verloor beide ouders door coronavirus (Op1) Bekijk deze video » Op1 gemist? Tunahan Kuzu over strenge coronamaatregelen Erdogan (video) Bekijk deze video » Op1: Wat doet de coronacrisis met het psychische welzijn van Nederlanders? Bekijk deze video »
Talkshow :
Op1: John van den Heuvel over bedreiging Sonja en Astrid Holleeder

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV