Volle Zalen met Danny Vera gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Danny Vera gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Volle Zalen met Danny Vera gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuwe seizoen van Volle Zalen, waarin Cornald Maas theaterpersoonlijkheden tijdens een belangrijke fase in hun leven volgt, begint met een aflevering over zanger Danny Vera. Het hele seizoen is de komende dinsdagen om 20:25 uur te zien op NPO 2. Roller Coaster2020 zou hét jaar worden van Danny Vera (43). De populaire Zeeuwse singer-songwriter stond na zijn megahit Roller Coaster op menig festival prominent geprogrammeerd, zoals op Pinkpop. RustperiodeDoor het coronavirus verliep het anders, maar Danny Vera zit bepaald niet in zak en as. Integendeel, na jaren van zwoegen kwam de gedwongen rustperiode hem eigenlijk wel goed uit. Hij kon alles 'een beetje loslaten' en componeerde tijdens de intelligente lockdown nieuwe liedjes die hij thuis voor het eerst laat horen. FascinatieIntussen raakte zijn vrouw Escha zwanger van hun eerste kind. Danny Vera blijkt behalve muziek nóg een fascinatie te hebben, namelijk voor alles wat te maken heeft met het heelal, de planeten en mogelijk buitenaards leven. Veronica Inside: "Danny Vera heeft een megacontract in het buitenland getekend" Bekijk deze video » Danny Vera te zien in eerste aflevering van nieuw seizoen Volle Zalen (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Het nieuwe seizoen van Volle Zalen, waarin Cornald Maas theaterpersoonlijkheden tijdens een belangrijke fase in hun leven volgt, begint met een aflevering over zanger Danny Vera. Het hele seizoen is de komende dinsdagen om 20:25 uur te zien op NPO 2.

Roller Coaster
2020 zou hét jaar worden van Danny Vera (43). De populaire Zeeuwse singer-songwriter stond na zijn megahit Roller Coaster op menig festival prominent geprogrammeerd, zoals op Pinkpop.

Rustperiode
Door het coronavirus verliep het anders, maar Danny Vera zit bepaald niet in zak en as. Integendeel, na jaren van zwoegen kwam de gedwongen rustperiode hem eigenlijk wel goed uit. Hij kon alles 'een beetje loslaten' en componeerde tijdens de intelligente lockdown nieuwe liedjes die hij thuis voor het eerst laat horen.

Fascinatie
Intussen raakte zijn vrouw Escha zwanger van hun eerste kind. Danny Vera blijkt behalve muziek nóg een fascinatie te hebben, namelijk voor alles wat te maken heeft met het heelal, de planeten en mogelijk buitenaards leven.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Volle Zalen
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Volle Zalen met Danny Vera gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen