De TV show met Wopke Hoekstra gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De TV show met Wopke Hoekstra gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De TV show met Wopke Hoekstra gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ivo Niehe is terug met een nieuw seizoen van de TV Show. In deze eerste aflevering gaat over het jaar van minister Wopke Hoekstra en zijn partner Liselot. LockdownIvo Niehe zocht het duo twee keer thuis op. De eerste keer kort voor de uitbraak van het coronavirus, toen er nog net geen sprake was van de lockdown waarin het land terecht kwam. Het tweede gesprek met de hoofdpersonen vond plaats tijdens het laatste weekend voor de uitzending. TopbanenHoe hebben ze elkaar leren kennen? Wat is de reden dat Hoekstra zijn topbanen bij Shell en McKinsey inruilde voor de politiek? Hoe diep zijn de zakken van de minister nu nog? Nu het virus ons waarschijnlijk nog maanden in de greep houdt, zijn de problemen als 'Groningen' en de toeslagenaffaire niet gewoon 'afgeschaald'? HuwelijkHoe ziet hun dagelijks leven eruit met hun vier kinderen? Hebben ze hun voorgenomen huwelijk vanwege COVID-19 inderdaad drie keer moeten uitstellen? Maar vooral: hoe anders ziet hun leven er nu uit in vergelijking met negen maanden geleden? De TV Kantine: grofgebekte Ryanne van Dorst krijgt bezoek van Ivo Niehe Bekijk deze video » Ivo Niehe enorm blij met de Oeuvre-Ring: 'Ik wil nu janken' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Ivo Niehe is terug met een nieuw seizoen van de TV Show. In deze eerste aflevering gaat over het jaar van minister Wopke Hoekstra en zijn partner Liselot.

Lockdown
Ivo Niehe zocht het duo twee keer thuis op. De eerste keer kort voor de uitbraak van het coronavirus, toen er nog net geen sprake was van de lockdown waarin het land terecht kwam. Het tweede gesprek met de hoofdpersonen vond plaats tijdens het laatste weekend voor de uitzending.

Topbanen
Hoe hebben ze elkaar leren kennen? Wat is de reden dat Hoekstra zijn topbanen bij Shell en McKinsey inruilde voor de politiek? Hoe diep zijn de zakken van de minister nu nog? Nu het virus ons waarschijnlijk nog maanden in de greep houdt, zijn de problemen als 'Groningen' en de toeslagenaffaire niet gewoon 'afgeschaald'?

Huwelijk
Hoe ziet hun dagelijks leven eruit met hun vier kinderen? Hebben ze hun voorgenomen huwelijk vanwege COVID-19 inderdaad drie keer moeten uitstellen? Maar vooral: hoe anders ziet hun leven er nu uit in vergelijking met negen maanden geleden?

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op De TV show met Wopke Hoekstra gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen