Nachtdieren aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nachtdieren aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Nachtdieren aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Ryanne van Dorst gaat voor het derde seizoen van Nachtdieren op zoek naar uiteenlopende types in het holst van de nacht en dat levert weer hilarische en ontroerende ontmoetingen op. Elke dinsdag rond 21:55 uur op NPO 3. MidzomernachtRyanne trapt het nieuwe seizoen af in de omgeving van Haarlem én tijdens de midzomernacht, ofwel de kortste nacht van het jaar. Ze rijdt van de chique wijken in Haarlem tot aan het strand in Bloemendaal en terug. CampingAan de kust treft ze de reddingsbrigade in touw voor een oefening en belandt ze op een verscholen camping midden in de duinen. Campinggast Marieke, nodigt haar uit in haar tent en vertelt samen met haar twee geliefden Anton en Frank over hun nu zestien jaar durende, open relatie. Wankel lijfIn het hart van de hoofdstad van Noord-Holland loopt Ryanne kunstenaar Cees Krijnen tegen het wankele lijf terwijl hij zijn hond uitlaat. Zijn verhaal raakt ontzettend, want Cees is twee dierbaren kwijt geraakt en vooral 's nachts rouwt hij om hen. Ryanne van Dorst flirt met politieagente in Nachtdieren: 'Bel me!' Bekijk deze video » Ryanne van Dorst gaat trouwjurken passen: ‘Net uitgekotste shoarma’ Bekijk deze video » Nachtdieren: Ryanne van Dorst gooit alles eruit achter piano op Utrecht CS Bekijk deze video »
Uitzending :
Nachtdieren aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Ryanne van Dorst gaat voor het derde seizoen van Nachtdieren op zoek naar uiteenlopende types in het holst van de nacht en dat levert weer hilarische en ontroerende ontmoetingen op. Elke dinsdag rond 21:55 uur op NPO 3.

Midzomernacht
Ryanne trapt het nieuwe seizoen af in de omgeving van Haarlem én tijdens de midzomernacht, ofwel de kortste nacht van het jaar. Ze rijdt van de chique wijken in Haarlem tot aan het strand in Bloemendaal en terug.

Camping
Aan de kust treft ze de reddingsbrigade in touw voor een oefening en belandt ze op een verscholen camping midden in de duinen. Campinggast Marieke, nodigt haar uit in haar tent en vertelt samen met haar twee geliefden Anton en Frank over hun nu zestien jaar durende, open relatie.

Wankel lijf
In het hart van de hoofdstad van Noord-Holland loopt Ryanne kunstenaar Cees Krijnen tegen het wankele lijf terwijl hij zijn hond uitlaat. Zijn verhaal raakt ontzettend, want Cees is twee dierbaren kwijt geraakt en vooral 's nachts rouwt hij om hen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Nachtdieren
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nachtdieren aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen