Jinek gemist? Abbey Hoes moest huilen na lezen van script Buiten is het feest

Jinek gemist? Abbey Hoes moest huilen na lezen van script Buiten is het feest

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 12 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 12 oktober terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek</em> gemist? Abbey Hoes moest huilen na lezen van script <em>Buiten is het feest</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 12 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 12 oktober terugkijken bij Gids.tv. Het heftige verhaal van Karin Bloemen, over het kindermisbruik in haar jeugd, is door Arthur Japin opgetekend in het boek Maar buiten is het feest. De roman is nu verfilmd met Georgina Verbaan, Abbey Hoes en Eelco Smits in de hoofdrollen. Hoes moest na het lezen van het script meteen huilen; vooral omdat er een heel mooi en sterk einde in de film zit. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Trailer Buiten Is Het Feest Bekijk deze trailer »
Talkshow :
Jinek gemist? Abbey Hoes moest huilen na lezen van script Buiten is het feest

Het heftige verhaal van Karin Bloemen, over het kindermisbruik in haar jeugd, is door Arthur Japin opgetekend in het boek Maar buiten is het feest. De roman is nu verfilmd met Georgina Verbaan, Abbey Hoes en Eelco Smits in de hoofdrollen. Hoes moest na het lezen van het script meteen huilen; vooral omdat er een heel mooi en sterk einde in de film zit.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Abbey Hoes moest huilen na lezen van script Buiten is het feest of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier