Karin Bloemen in Jinek over seksueel misbruik: "De waarheid is veel harder"

Karin Bloemen in Jinek over seksueel misbruik: "De waarheid is veel harder"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 12 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 12 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Karin Bloemen in <em>Jinek</em> over seksueel misbruik: &quot;De waarheid is veel harder&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Jinek van maandag 12 oktober. Je kunt ook de hele Jinek-uitzending van 12 oktober terugkijken bij Gids.tv. Arthur Japin schreef een boek over het kindermisbruik waar Karin Bloemen in haar jeugd mee te maken kreeg, en dat verhaal is nu zelfs verfilmd. Een confronterende ervaring voor Bloemen, maar de film spaart de kijker: "De waarheid is veel harder." Bloemen vertelt over de verwarring die je als kind ervaart wanneer een volwassene je misbruikt. Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Karin Bloemen openhartig bij Pauw over heftige jeugd met misbruik en mishandeling Bekijk deze video » Georgina Verbaan trots op film Buiten is het feest: "Belangrijk verhaal" (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Karin Bloemen in Jinek over seksueel misbruik: "De waarheid is veel harder"

Arthur Japin schreef een boek over het kindermisbruik waar Karin Bloemen in haar jeugd mee te maken kreeg, en dat verhaal is nu zelfs verfilmd. Een confronterende ervaring voor Bloemen, maar de film spaart de kijker: "De waarheid is veel harder." Bloemen vertelt over de verwarring die je als kind ervaart wanneer een volwassene je misbruikt.

Bekijk het fragment uit Jinek hierboven.. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Karin Bloemen in Jinek over seksueel misbruik: "De waarheid is veel harder" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier