Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte met nieuwe coronamaatregelen (13 oktober)

Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte met nieuwe coronamaatregelen (13 oktober)

UPDATE: je kunt de hele persconferentie van Mark Rutte terugkijken via Gids.tv.

Kijk hierboven op dinsdag 13 oktober vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge.

De Nederlandse samenleving stevent in een razend tempo af op een nieuwe lockdown, want de besmettingscijfers vertonen nog geen enkele daling. Op dinsdag 13 oktober zullen Mark Rutte en Hugo de Jonge weer een persconferentie geven, waarin ze nieuwe coronamaatregelen aankondigen.

Horeca en sport
De twee sectoren die het hardst geraakt zullen worden zijn (opnieuw) de horeca en de amateursport. De kans lijkt groot dat horecazaken opnieuw een paar weken helemaal moeten sluiten en ook alle amateurtakken van contactsporten komen stil te liggen. Verder gaat het kabinet nieuwe beperkingen opleggen aan de groepsgrootte, mag alleen met het openbaar vervoer gereisd worden als dat noodzakelijk is en wordt mogelijk zelfs alcoholverkoop na 20.00 uur verboden.

Kijk hierboven op dinsdag 13 oktober vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je het vorige persmoment van Rutte, na de ministerraad van vrijdag 9 oktober, terugkijken.

Kijk LIVE naar persconferentie <em>Mark Rutte</em> met nieuwe coronamaatregelen (13 oktober) UPDATE: je kunt de hele persconferentie van Mark Rutte terugkijken via Gids.tv. Kijk hierboven op dinsdag 13 oktober vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. De Nederlandse samenleving stevent in een razend tempo af op een nieuwe lockdown, want de besmettingscijfers vertonen nog geen enkele daling. Op dinsdag 13 oktober zullen Mark Rutte en Hugo de Jonge weer een persconferentie geven, waarin ze nieuwe coronamaatregelen aankondigen. Horeca en sportDe twee sectoren die het hardst geraakt zullen worden zijn (opnieuw) de horeca en de amateursport. De kans lijkt groot dat horecazaken opnieuw een paar weken helemaal moeten sluiten en ook alle amateurtakken van contactsporten komen stil te liggen. Verder gaat het kabinet nieuwe beperkingen opleggen aan de groepsgrootte, mag alleen met het openbaar vervoer gereisd worden als dat noodzakelijk is en wordt mogelijk zelfs alcoholverkoop na 20.00 uur verboden. Kijk hierboven op dinsdag 13 oktober vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je het vorige persmoment van Rutte, na de ministerraad van vrijdag 9 oktober, terugkijken. Bekijk ook Jinek: dit zijn de nieuwe coronamaatregelen die het kabinet dinsdag aankondigt Bekijk deze video » Video: dit is de routekaart met coronamaatregelen die tijdens persconferentie gepresenteerd wordt Bekijk deze video » Geert Wilders over mogelijke sluiting horeca: "Totaal gekkenwerk, helft gaat failliet" (video) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte met nieuwe coronamaatregelen (13 oktober)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie Mark Rutte met nieuwe coronamaatregelen (13 oktober) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen