Janny van der Heijden is over het succes van Heel Holland Bakt (video)

Janny van der Heijden is over het succes van Heel Holland Bakt (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Tijd Voor MAX van maandag 12 oktoberr. Je kunt ook de hele uitzending van Tijd Voor MAX van 12 oktober terugkijken bij Gids.tv.

Janny van der Heijden is onlosmakelijk verbonden aan Heel Holland Bakt. Ze maakt de bakshow al jaren met veel plezier met collega's Robèrt van Beckhoven en André van Duin. Maar hoe is ze in de grote Heel Holland Bakt-tent terecht gekomen? Daarover vertelt ze aan tafel bij Tijd Voor MAX.

Bekijk het fragment uit Tijd Voor MAX hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv.

Janny van der Heijden is over het succes van <em>Heel Holland Bakt</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Tijd Voor MAX van maandag 12 oktoberr. Je kunt ook de hele uitzending van Tijd Voor MAX van 12 oktober terugkijken bij Gids.tv. Janny van der Heijden is onlosmakelijk verbonden aan Heel Holland Bakt. Ze maakt de bakshow al jaren met veel plezier met collega's Robèrt van Beckhoven en André van Duin. Maar hoe is ze in de grote Heel Holland Bakt-tent terecht gekomen? Daarover vertelt ze aan tafel bij Tijd Voor MAX. Bekijk het fragment uit Tijd Voor MAX hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Tijd Voor MAX terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Tijd voor MAX gemist? Re-Play zingt Nederlandse versie van 'Casanova' Bekijk deze video » Tijd voor MAX gemist? Huub Stapel over zijn favoriete tv-momenten Bekijk deze video » Zien: Sjors van der Panne eert Omroep MAX & Jan Slagter met Het Dorp (video) Bekijk deze video »
Talkshow :
Janny van der Heijden is over het succes van Heel Holland Bakt (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Janny van der Heijden is over het succes van Heel Holland Bakt (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen