Opsporing Verzocht: Farmers Defence Force steekt panden in vrand

Opsporing Verzocht: Farmers Defence Force steekt panden in vrand

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 13 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 13 oktober terugkijken.

In de nacht voorafgaand aan het boerenprotest van 22 juli in De Bilt, door onder meer de actiegroep Farmers Defence Force, is er op drie plekken brand gesticht. Opvallend is dat alle drie de plekken symbool staan voor de overheid. De politie heeft beelden van een auto die mogelijk bij de branden betrokken is.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Farmers Defence Force steekt panden in vrand Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 13 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 13 oktober terugkijken. In de nacht voorafgaand aan het boerenprotest van 22 juli in De Bilt, door onder meer de actiegroep Farmers Defence Force, is er op drie plekken brand gesticht. Opvallend is dat alle drie de plekken symbool staan voor de overheid. De politie heeft beelden van een auto die mogelijk bij de branden betrokken is. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Farmers Defence Force steekt panden in vrand

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Farmers Defence Force steekt panden in vrand of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen