Bizar: Man neemt geld op van geslaagde truck WhatsApp-fraude (Opsporing Verzocht)

Bizar: Man neemt geld op van geslaagde truck WhatsApp-fraude (Opsporing Verzocht)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 13 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 13 oktober terugkijken.

Gemiddeld zevenhonderd aangiftes per week worden in Nederland gedaan van ‘vriend-in-nood’-fraude. Deze vorm van oplichting overkwam in juni van dit jaar ook een 60-jarige vrouw uit de provincie Zeeland.

Hoewel mevrouw aanvankelijk argwaan had, heeft ze zich helaas ertoe laten bewegen een bedrag van € 750 over te maken, via een Tikkie en zogenaamd naar een webshop.

Bizar: Man neemt geld op van geslaagde truck <em>WhatsApp-fraude</em> (Opsporing Verzocht) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 13 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 13 oktober terugkijken. Gemiddeld zevenhonderd aangiftes per week worden in Nederland gedaan van ‘vriend-in-nood’-fraude. Deze vorm van oplichting overkwam in juni van dit jaar ook een 60-jarige vrouw uit de provincie Zeeland. Hoewel mevrouw aanvankelijk argwaan had, heeft ze zich helaas ertoe laten bewegen een bedrag van € 750 over te maken, via een Tikkie en zogenaamd naar een webshop. Uit onderzoek blijkt dat dat geld vrijwel direct naar weer een andere rekening is overgeboekt. Nog diezelfde avond, 21 juni, werd het bedrag opgenomen bij een geldautomaat aan de Markt in Eindhoven. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bizar: Man neemt geld op van geslaagde truck WhatsApp-fraude (Opsporing Verzocht)

Uit onderzoek blijkt dat dat geld vrijwel direct naar weer een andere rekening is overgeboekt. Nog diezelfde avond, 21 juni, werd het bedrag opgenomen bij een geldautomaat aan de Markt in Eindhoven.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizar: Man neemt geld op van geslaagde truck WhatsApp-fraude (Opsporing Verzocht) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen