Opsporing Verzocht: Bijzonder overval in Amsterdam, overvaller druipt af

Opsporing Verzocht: Bijzonder overval in Amsterdam, overvaller druipt af

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 13 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 13 oktober terugkijken.

De nachtportier van een hotel aan de Raadhuisstraat in Amsterdam, kreeg ’s ochtends vroeg een vuurwapen op zich gericht. Hij kon daardoor niet anders dan toezien hoe een overvaller twee kluizen buitmaakte. Tegen 04.00 uur kwam een man binnen die de portier vroeg of er iets te eten viel. Hij had een rood-wit Ajaxjack aan van Adidas en sprak Engels. Na een “nee” van de portier droop hij af.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Bijzonder overval in Amsterdam, overvaller druipt af Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 13 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 13 oktober terugkijken. De nachtportier van een hotel aan de Raadhuisstraat in Amsterdam, kreeg ’s ochtends vroeg een vuurwapen op zich gericht. Hij kon daardoor niet anders dan toezien hoe een overvaller twee kluizen buitmaakte. Tegen 04.00 uur kwam een man binnen die de portier vroeg of er iets te eten viel. Hij had een rood-wit Ajaxjack aan van Adidas en sprak Engels. Na een “nee” van de portier droop hij af. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Bijzonder overval in Amsterdam, overvaller druipt af

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Bijzonder overval in Amsterdam, overvaller druipt af of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier