Opsporing Verzocht: Quad-dieven slagen drie keer in gemeente Zaltbommel

Opsporing Verzocht: Quad-dieven slagen drie keer in gemeente Zaltbommel

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 13 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 13 oktober terugkijken.

Mogelijk dezelfde dadergroep is verantwoordelijk voor de diefstal van quads bij bedrijven in Brakel en Zuilichem. Bij twee van de drie diefstallen werd het gestolen voertuig teruggevonden. De gestolen voertuigen werden teruggevonden, maar de politie is nog op zoek naar de daders.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Quad-dieven slagen drie keer in gemeente Zaltbommel Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 13 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 13 oktober terugkijken. Mogelijk dezelfde dadergroep is verantwoordelijk voor de diefstal van quads bij bedrijven in Brakel en Zuilichem. Bij twee van de drie diefstallen werd het gestolen voertuig teruggevonden. De gestolen voertuigen werden teruggevonden, maar de politie is nog op zoek naar de daders. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Quad-dieven slagen drie keer in gemeente Zaltbommel

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Quad-dieven slagen drie keer in gemeente Zaltbommel of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen