Opsporing Verzocht: Inbrekers Vlaardingen op heterdaad betrapt

Opsporing Verzocht: Inbrekers Vlaardingen op heterdaad betrapt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 13 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 13 oktober terugkijken.

Een inwoner van Vlaardingen betrapte op dinsdag 7 januari twee inbrekers in zijn woning aan de Maassluissedijk. Hoewel hij één van hen in bedwang kon houden tot de politie arriveerde, wist de andere te vluchten. Er is een verdachte vastgelegd door bewakingscamera’s.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Inbrekers <em>Vlaardingen</em> op heterdaad betrapt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 13 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 13 oktober terugkijken. Een inwoner van Vlaardingen betrapte op dinsdag 7 januari twee inbrekers in zijn woning aan de Maassluissedijk. Hoewel hij één van hen in bedwang kon houden tot de politie arriveerde, wist de andere te vluchten. Er is een verdachte vastgelegd door bewakingscamera’s. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Inbrekers Vlaardingen op heterdaad betrapt

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Inbrekers Vlaardingen op heterdaad betrapt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen