Opsporing Verzocht: Fietser Amersfoort trekt vuurwapen

Opsporing Verzocht: Fietser Amersfoort trekt vuurwapen

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 13 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 13 oktober terugkijken.

Een 30-jarige bouwvakker uit Utrecht werd op donderdag 19 februari plotseling bedreigd door een onbekende man met een vuurwapen. De bouwvakker had vijf minuten eerder een fietser aangesproken op diens gevaarlijke rijgedrag. De onbekende man was daar duidelijk niet van gediend en kwam even later terug om zijn gram te halen.

<em>Opsporing Verzocht</em>: Fietser <em>Amersfoort</em> trekt vuurwapen Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdag 13 oktober. Je kunt hier ook de hele Opsporing Verzocht-uitzending van 13 oktober terugkijken. Een 30-jarige bouwvakker uit Utrecht werd op donderdag 19 februari plotseling bedreigd door een onbekende man met een vuurwapen. De bouwvakker had vijf minuten eerder een fietser aangesproken op diens gevaarlijke rijgedrag. De onbekende man was daar duidelijk niet van gediend en kwam even later terug om zijn gram te halen. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Opsporing Verzocht: Fietser Amersfoort trekt vuurwapen

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: Fietser Amersfoort trekt vuurwapen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen