Bekijk de eerste beelden van I Can See Your Voice, vanaf 29 oktober (video)

Bekijk de eerste beelden van I Can See Your Voice, vanaf 29 oktober (video)

Bekijk de eerste beelden van <em>I Can See Your Voice</em>, vanaf 29 oktober (video) Het nieuwe programma I Can See Your Voice is klaar met de eerste opnames. Daarom zijn nu ook de eerste beelden van het nieuwe programma binnen. Bekijk ze hieronder. Wie van de kandidaten kan er echt zingen en wie houdt ons panel compleet voor de gek? Dat is de vraag die aan het panel en de gastartiest wordt gesteld. Bekijk en lees hier de panelleden van I Can See Your Voice. GastartiestenDe eerste drie gastartiesten zijn bekend. Naast vaste pannelleden Jeroen van Koningsbrugge, Fred van Leer, Marieke Elsinga, Ronnie Flex en Samantha Steenwijk zijn ook O’G3NE, Danny de Munk en Edsilia Rombley uitgenodigd. Bekijk de eerste beelden van I Can See Your Voice hierboven. I Can See Your Voice is vanaf donderdag 29 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Fred van Leer over nieuwe programma Drag Race Holland: "Flinke schoenen om te vullen" (video) Bekijk deze video » Video: is Marieke Elsinga de Kameleon in The Masked Singer? Bekijk deze video »
TV :
Bekijk de eerste beelden van I Can See Your Voice, vanaf 29 oktober (video)

Het nieuwe programma I Can See Your Voice is klaar met de eerste opnames. Daarom zijn nu ook de eerste beelden van het nieuwe programma binnen. Bekijk ze hieronder.

Wie van de kandidaten kan er echt zingen en wie houdt ons panel compleet voor de gek? Dat is de vraag die aan het panel en de gastartiest wordt gesteld.

Bekijk en lees hier de panelleden van I Can See Your Voice.

Gastartiesten
De eerste drie gastartiesten zijn bekend. Naast vaste pannelleden Jeroen van Koningsbrugge, Fred van Leer, Marieke Elsinga, Ronnie Flex en Samantha Steenwijk zijn ook O’G3NE, Danny de Munk en Edsilia Rombley uitgenodigd.

Bekijk de eerste beelden van I Can See Your Voice hierboven. I Can See Your Voice is vanaf donderdag 29 oktober wekelijks om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan elke aflevering van I Can See Your Voice terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bekijk de eerste beelden van I Can See Your Voice, vanaf 29 oktober (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier