Het Perfecte Plaatje aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het Perfecte Plaatje aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje gaat van start met meer deelnemers dan ooit. Tien bekende Nederlanders proberen de beste hobby-fotograaf van het stel te worden. De afleveringen zijn elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4. OpdrachtenPresentator Tijl Beckand laat de BN'ers wekelijks verschillende foto-opdrachten doen. Zij worden beoordeeld door celebrityfotograaf William Rutten en documentairefotograaf en Zilveren Camera-winnaar Cynthia Boll. Elke aflevering is er een wisselend jurylid met een expertise die in die aflevering gebruikt wordt. Zij helpen de BN'ers ook. DeelnemersDe deelnemers van Het Perfecte Plaatje seizoen 5 zijn: Darter Raymond van Barneveld YouTuber Bibi Breijman Culinair journalist Janny van der Heijden Cabaretier/kunstenaar Stefano Keizers Actrice Victoria Koblenko Acteur Soy Kroon Presentator Bert van Leeuwen Mediapersoonlijkheid Patricia Paay Presentator Art Rooijakkers Presentatrice Miljuschka Witzenhausen Bijzonder portretIn de openingsaflevering maken de kandidaten een bijzonder portret van elkaar om iedereen beter te leren kennen. Voor een highspeed-shoot mogen ze met permissie dingen kapotschieten. Ze laten onder meer een tuinkabouter en een pak melk exploderen. En wat je normaal met het blote oog niet kunt zien, wordt nu in detail vastgelegd. Miljuschka Witzenhausen maakt serie #eerlijkefoto voor Videoland: bekijk de trailer Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje seizoen 5 vanaf 13 oktober bij RTL4: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Het Perfecte Plaatje aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje gaat van start met meer deelnemers dan ooit. Tien bekende Nederlanders proberen de beste hobby-fotograaf van het stel te worden. De afleveringen zijn elke dinsdag om 20:30 uur op RTL 4.

Opdrachten
Presentator Tijl Beckand laat de BN'ers wekelijks verschillende foto-opdrachten doen. Zij worden beoordeeld door celebrityfotograaf William Rutten en documentairefotograaf en Zilveren Camera-winnaar Cynthia Boll. Elke aflevering is er een wisselend jurylid met een expertise die in die aflevering gebruikt wordt. Zij helpen de BN'ers ook.

Deelnemers
De deelnemers van Het Perfecte Plaatje seizoen 5 zijn:

  • Darter Raymond van Barneveld
  • YouTuber Bibi Breijman
  • Culinair journalist Janny van der Heijden
  • Cabaretier/kunstenaar Stefano Keizers
  • Actrice Victoria Koblenko
  • Acteur Soy Kroon
  • Presentator Bert van Leeuwen
  • Mediapersoonlijkheid Patricia Paay
  • Presentator Art Rooijakkers
  • Presentatrice Miljuschka Witzenhausen

Bijzonder portret
In de openingsaflevering maken de kandidaten een bijzonder portret van elkaar om iedereen beter te leren kennen. Voor een highspeed-shoot mogen ze met permissie dingen kapotschieten. Ze laten onder meer een tuinkabouter en een pak melk exploderen. En wat je normaal met het blote oog niet kunt zien, wordt nu in detail vastgelegd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Perfecte Plaatje
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het Perfecte Plaatje aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen